Garancija

Svi alati koje kupujete putem naše web stranice prodaju se sa garancijom i uslovima propisanim od samog proizvođača i zakona Republike Srbije. Svi proizvodi su originalni i distribuiraju se direktno od zvaničnih uvoznika.

 

Makita alati – tri godine garancije

Za sve Makita električne i benzinske alate (osim za BFT- i  BFL- seriju, pneumatske alate, akumulatore i punjače) važi garancija od 36 meseci (osim za baterije kod akumulatorskih alata), pod uslovom da kupac registruje alat na stranici www.makita-see.com u roku od 4 nedelje od datuma kupovine (navedenog na računu). Svi uslovi garancije i detaljan opis garancije isporučuju se prilikom kupovine alata.

 

Makita pneumatski alat i kompresori – dve godine i godinu dana garancije

Za sve Makita pneumatske alate i kompresore važi garancija od dve godine za fizička lica i godinu dana za pravna lica.

 

Metabo – tri godine garancije

Metabo daje 3 godine garancije za sve električne alate uz uslov registracije alata na zavaničnoj stranici Metabo u roku od 4 nedelje od datuma kupovine. Svi uslovi garancije i detaljan opis garancije isporučuju se prilikom kupovine alata. 3 godine garancije važi i za Li-Ion baterije kod akumulatorskog alata.

 

Bosch plavi Professional – tri godine garancije

Za plavi BOSCH alat važi uslov od 3 godine garancije uz obavezu registracije kupljenog proizvoda na sajtu BOSCH-a (osim za baterije kod akumulatorskih alata).

 

Hitachi – važe sledeći uslovi garancije

  1. 3 godine garancije za profesionalne (osim pneumatskih, visokofrekventnih, baterija i punjača za baterije za koje je garancija 6 meseci) alate koji se registruju u roku od 4 nedelje od kupovine
  2. 2 godine garancije za baštenske alate za privatna lica, kao i za profesionalne alate koje koriste privatna lica, a ne registruju kupovinu
  3. 1 godina garancije za profesionalne alate koje koriste pravna lica, a ne registruju putem e-mail-a.

 

Dve godine garancije i godinu dana garancije

Za ostale elktrične alate (zeleni Bosch, Skil, Bosch baštenski program,…) važe uslovi od 2 godine garancije za ličnu (neprofesionalnu) upotrebu i 1 godina garancije za profesionalnu/industrijsku upotrebu (osim za zeleni Bosch i Skil).

NAPOMENA:
Zeleni Bosch i Skil od 01.01.2012. godine ne daje garanciju za profesionalnu/industrijsku upotrebu alata te stoga pravnim licima skrećemo pažnju da ovu činjenicu imaju u vidu prilikom kupovine alata bilo putem našeg portala ili u bilo kojoj drugoj prodavnici na teritoriji Republike Srbije.

Comments are closed.